Mise-en place

Mise-en place

Jouw voorbereiding is bij ons in goede handen 

  • Voor horeca, traiteurs en cateraars.
  • Alle bewerkingen van groente, fruit, vlees, vis... volgens jouw receptuur (geheimhouding van recept contractueel verzekerd).
  • Mise-en-place op maat van jouw wensen.

Hoe kunnen we je helpen?

Kostenbesparend

  • Groepsaankoop bij onze voedingsleveranciers.
  • Uurloon van ons team dekt de volledige loonkost.
  • Jij bespaart op lonen, tijd van jouw team, energie, grondstoffenkost, opslagruimte en machines.

Vraag een offerte aan

Alle expertise onder één dak

  • Jarenlange kennis en expertise.
  • We nemen het voorbereidend werk en andere taken uit handen waardoor jij je kan concentreren op creativiteit en afwerking.
  • Tekort aan personeel in je zaak wordt efficiënt opgevangen.
  • Afwezigheid door ziekte of verlof vormt geen gevaar voor de continuïteit door de grootte en diversiteit van ons team.
  • Onze teams worden aangestuurd door ervaren chefs die uw recept nauwgezet, tot in het kleinste detail, opvolgen.
  • Grote professionele ruimtes (aparte warme en koude keuken, koeling, diepvries, afwas, stockage).
  • Levering gebeurt FAVV-conform.

Vraag vrijblijvend meer info

Waarom kiezen voor ODAS?

  • Op maat en de wensen van de klant
  • Flexibiliteit
  • Gekwalificeerd team
  • Continuïteit verzekerd
  • Kostenbesparend voor de klant

Contacteer ons

Luc De Zaeyer

Luc De Zaeyer

Manager horeca luc.dezaeyer@odas.be 0490 56 63 74

"Voor mij is het als ondernemer duidelijk, een samenwerking met ODAS is een economisch en sociaal verantwoorde keuze."

Roderick D'Hoore - Zaakvoerder, Horeca Totaal

"ODAS ondersteunt onze klanten met mise-en-place taken. Hierdoor krijgen restauranthouders meer tijd vrij om nieuwe recepten uit te denken. We zijn fier om deel uit te maken van dit project. "

Hilde Scheire - Commercieel verantwoordelijke, Horeca Totaal

Waar kunnen we je nog mee helpen?