Ontdek hier ons aanbod

Ontdek hier ons aanbod

Interesse om samen aan een ambitieus verhaal te werken?

Waar kunnen we jou mee helpen?

 

 

Food

Op zoek naar een partner die je kan ontzorgen bij de vervaardiging van jouw product? Samen zoeken we naar een oplossing. Ons personeel levert ervaringen die een onuitwisbare indruk achterlaten.

Industrie

Bij ODAS begrijpen we dat efficiëntie, kwaliteit en kostenbeheersing cruciaal zijn voor succes in de industrie. Onze gespecialiseerde teams, hedendaagse faciliteiten en toewijding aan continue verbetering maken ons de perfecte partner om jouw industriële behoeften te vervullen.

Diensten

ODAS biedt de mogelijkheid om een team op locatie in te zetten voor de uitvoering van een welbepaalde taak onder leiding van een ODAS-begeleider.
Bij ODAS vind je gemotiveerde mensen aan die graag aan de slag willen voor opdrachten, helemaal volgens de wensen van de klant.

Horeca

Wanneer je met ons samenwerkt voor een feest, event of mise-en-place, ondersteun je niet alleen je gastronomische behoeften, maar draag je ook bij aan de groei van een inclusieve samenleving en de ontwikkeling van lokale talenten.
Kwalitatief horecapersoneel vinden is vandaag de dag steeds minder een evidentie. ODAS, jouw flexibele partner, ondersteunt en staat jou bij in je specifieke noden.

Events

Wij creëren gedenkwaardige ervaringen die jouw gasten raken. Met onze expertise in het op maat maken van elk detail van uw evenement, kunnen we uw visie tot leven brengen en een blijvende indruk achterlaten.