Wat is een maatwerkbedrijf

Wat is een maatwerkbedrijf

Wij dragen bij aan jouw succes!

 

Op een maatwerkbedrijf kan je altijd rekenen.

Maar heel wat bedrijven zitten toch met veel vragen. Wat is dat nu eigenlijk, een maatwerkbedrijf, en wat doen die nu precies allemaal? Kan ik dat vertrouwen? Waarom zou ik kiezen voor een maatwerkbedrijf als partner?

We geven je graag een antwoord op de meest prangende vragen en waarom samenwerken met ODAS écht het verschil maakt én bijdraagt aan jouw succes!

1. Wat is een maatwerkbedrijf?

Antwoord:

Een maatwerkbedrijf (vroeger beschutte werkplaats) is een onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze bedrijven richten zich op het creëren van duurzame en zinvolle werkgelegenheid voor personen die niet of moeilijk kunnen integreren in het reguliere arbeidscircuit. ODAS is zo een maatwerkbedrijf dat zich inzet voor sociale inclusie én economische bijdrage.


2. Waarom zou ik als bedrijf samenwerken met een maatwerkbedrijf?

Antwoord:

Samenwerken met een maatwerkbedrijf biedt meerdere voordelen, waaronder het opvangen van personeelstekort, sociale verantwoordelijkheid, kostenbesparing, en het versterken van je maatschappelijke imago. Bovendien kan een maatwerkbedrijf vaak flexibel en op maat gemaakte oplossingen bieden voor je productie- en arbeidsbehoeften.


3. Welke diensten en producten biedt een maatwerkbedrijf aan?

Antwoord:

Elk maatwerkbedrijf biedt een breed scala aan diensten en producten aan, waaronder verpakkingswerk, assemblage, logistieke ondersteuning, en onderhoudsdiensten. Bovendien heeft elk maatwerkbedrijf zijn eigen specialisaties. Zo kan je bij ODAS ook terecht voor mise-en-place opdrachten, catering, vullen van vloeistoffen...

Maatwerkbedrijven kunnen hun aanbod aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, met oog voor kwaliteit en efficiëntie.


4. Is de kwaliteit van het werk bij een maatwerkbedrijf vergelijkbaar met die van reguliere bedrijven?

Antwoord:

Ja, maatwerkbedrijven hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en beschikken over goed opgeleide medewerkers die nauwgezet en betrouwbaar werk leveren. ODAS heeft verschillende kwaliteitscertificeringen die dit onderstrepen.


5. Hoe zit het met de kosten van het werken met een maatwerkbedrijf?

Antwoord:

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke diensten en producten die je nodig hebt. Belangrijk is dat je kosten kan besparen door de verhoogde efficiëntie en kwaliteit van het werk.


6. Kan een maatwerkbedrijf voldoen aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?

Antwoord:

Absoluut. Een maatwerkbedrijf, zoals ODAS, werkt nauw samen met klanten om hun specifieke eisen en verwachtingen te begrijpen. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen en zijn flexibel in hun aanpak om aan de unieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.


7. Wat zijn de voordelen van het werken met een sociaal economisch bedrijf zoals ODAS?

 

  • Sociale verantwoordelijkheid: Door samen te werken met een maatwerkbedrijf draagt je bedrijf bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit toont jouw maatschappelijke betrokkenheid en sociale verantwoordelijkheid.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Een maatwerkbedrijf heeft een sterke focus op kwaliteit en biedt betrouwbare diensten aan. Dit wordt ondersteund door hun kwaliteitscertificeringen en de positieve ervaringen van hun klanten.
  • Flexibiliteit en maatwerk: Een maatwerkbedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw  bedrijf. Ze zijn flexibel en kunnen snel inspelen op veranderende eisen en omstandigheden.
  • Kostenbesparing:. Efficiëntie en flexibiliteit, gecombineerd met hun hoge kwaliteitsstandaarden, kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen voor jouw bedrijf.
  • Positief bedrijfsimago: Samenwerken met een sociaal economisch bedrijf zoals ODAS kan het imago van jouw bedrijf versterken. Het laat zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan sociale integratie en maatschappelijke betrokkenheid.

Benieuwd hoe we aan jouw succes kunnen bijdragen?

Contacteer ons

Zin om samen met ons ook het verschil te maken?

Bekijk onze vacatures