Wat is een enclave?

Wat is een enclave?

Een enclave in een maatwerkbedrijf verwijst naar een situatie waarin werknemers van een maatwerkbedrijf bij een klant ter plaatse werken. Ze voeren specifieke taken uit onder begeleiding van een teamverantwoordelijke van het maatwerkbedrijf. Dit stelt bedrijven in staat om flexibele en gekwalificeerde arbeidskrachten in te zetten voor specifieke opdrachten zonder de interne medewerkers te belasten.

Waarom kiezen voor een Enclaveteam?

 

  1. Efficiëntie en Flexibiliteit: Door een enclaveteam in te schakelen, kunnen bedrijven hun eigen gekwalificeerde werknemers vrijmaken voor kernactiviteiten, terwijl de enclave-medewerkers routinetaken uitvoeren.
  2. Kwaliteit en Continuïteit: Enclaveteams bestaan uit gemotiveerde en goed opgeleide werknemers die langdurige opdrachten kunnen vervullen. Bij ziekte of afwezigheid zorgt het maatwerkbedrijf snel voor vervanging.
  3. Maatwerkoplossingen: De werkzaamheden worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, wat zorgt voor een naadloze integratie op de werkvloer.

Meer info?

Voordelen voor jouw bedrijf

 

  • Kostenbesparing: Verminderde kosten door efficiënter gebruik van eigen personeel.
  • Flexibiliteit: Gemakkelijk opschalen of afschalen van de werkcapaciteit naar behoefte.
  • Betrouwbaarheid: Constante beschikbaarheid van een voltallig team zonder onderbrekingen.

 

Contacteer ons


IN DE KIJKER

Vacature Teamverantwoordelijke Enclave

We zijn op zoek naar een teamverantwoordelijke voor onze enclave-afdeling. Wil jij leiding geven aan een gemotiveerd team en zorgen voor een vlotte uitvoering van onze opdrachten bij klanten?

Bekijk de volledige vacature hier en solliciteer vandaag nog!


"Het enthousiasme van mijn team geeft me energie."

Dymphna - Teamverantwoordelijke Enclave