ODAS, de co-packing partner waar je op kan bouwen

ODAS, de co-packing partner waar je op kan bouwen

Bij ODAS begrijpen we dat elk detail telt.

 

Of het nu gaat om inpakken, assembleren of het creëren van een unieke presentatie voor jouw product, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Als expert in verpakking en montage zijn wij dé co-packer die je zoekt voor al jouw verpakkings- en assemblagebehoeften.

Waarom kiezen voor ODAS?

 

  • Kwaliteit en precisie: Onze medewerkers werken met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat jouw producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. We geloven in precisie en aandacht voor detail, zodat jouw eindproduct er altijd perfect en kwalitatief uitziet.
  • Flexibiliteit en snelheid: Wij begrijpen dat de marktvraag kan variëren. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die snel kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om kleine series of grote oplagen.
  • Innovatieve oplossingen: Met ons ervaren team en onze gespecialiseerde faciliteiten zijn wij in staat om innovatieve verpakkings- en montageoplossingen te bieden.
  • Maatwerkoplossingen: Door te kiezen voor een maatwerkbedrijf zoals ODAS, krijg je oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om herverpakken, etiketteren, doseren of het combineren van producten, wij zorgen ervoor dat alles precies volgens jouw specificaties wordt uitgevoerd.
  • Uitbesteding van productie: Door een deel van jouw productieproces bij ons te plaatsen, maak je handen, plaats en tijd vrij om je te focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.
  • Bewust kiezen als ondernemer voor sociale sconomie is kiezen voor lokale productie en sociaal engagement.

Contacteer ons

"Wij staan als co-packer voor precisie en betrouwbaarheid. Ons team zorgt ervoor dat elk product met efficiëntie, zorg en toewijding wordt behandeld."

Diederik Henderyck - Manager Co-Packing Non-Food

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen?

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.! Ontdek de voordelen van onze op maat gemaakte oplossingen en ervaar zelf waarom ODAS de voorkeurskeuze is voor vele industrieën.

Contacteer ons