7 redenen waarom je voor een ODAS poetsteam moet kiezen

7 redenen waarom je voor een ODAS poetsteam moet kiezen

Een schone en hygiënische omgeving is cruciaal voor het welzijn en de productiviteit van iedereen die er werkt, leert of woont. Of je nu een school, bedrijf, internaat of studentenhome beheert, wij begrijpen hoe belangrijk het is om je ruimtes perfect onderhouden te hebben. Bij ODAS staan we klaar om je te ontzorgen met onze professionele schoonmaakdiensten. Laat ons je overtuigen waarom zoveel organisaties al voor ODAS hebben gekozen.

1. Ervaring en expertise

Bij ODAS hebben we jarenlange ervaring in de schoonmaakwereld. Onze teams zijn goed opgeleid en weten precies wat er nodig is om jouw omgeving brandschoon te houden. Of het nu gaat om klaslokalen, vergaderzalen of kantoren, wij hebben de kennis en expertise in huis.

2. Op maat

Iedere omgeving is uniek en dat begrijpen we. Daarom bieden wij schoonmaakoplossingen op maat aan, die perfect aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeften. Dagelijkse schoonmaak, wekelijks of tweewekelijks? Wij regelen het voor je.

3. Gebruik van milieuvriendelijke producten

Duurzaamheid en zorg voor het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten die veilig zijn voor zowel onze medewerkers als jouw omgeving. Zo dragen we samen bij aan een schonere en gezondere wereld. Het voorraadbeheer van deze producten regelen we bovendien helemaal zelf.

4. Betrouwbaarheid en continuïteit

Je kunt altijd op ons rekenen. Onze poetsploegen zijn stipt en efficiënt, en we zorgen voor continuïteit in onze dienstverlening. We hebben genoeg mensen om afwezigheden op te vangen, zodat jouw ruimtes er altijd piekfijn uitzien, ongeacht eventuele ziekmeldingen of vakanties.

5. Focus op hygiëne en gezondheid

Hygiëne en gezondheid zijn belangrijker dan ooit. Onze teams zijn getraind in de nieuwste hygiënestandaarden en -protocollen, zodat jouw ruimtes niet alleen schoon, maar ook veilig zijn. Dit is vooral essentieel in omgevingen zoals scholen en internaten waar veel mensen samenkomen.

6. Klantgerichte aanpak

Jij staat centraal bij ODAS. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat onze diensten perfect aansluiten op jouw behoeften. Met onze klantgerichte aanpak ben je altijd verzekerd van een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft.

7. Concurrerende tarieven en sociaal engagement

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij ODAS bieden we hoogwaardige schoonmaakdiensten aan tegen concurrerende tarieven. Bovendien, door te kiezen voor een maatwerkbedrijf als ODAS, kies je ook voor sociaal engagement. We bieden werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor je niet alleen investeert in een schone omgeving, maar ook in een betere samenleving.

Kies voor ODAS en geniet elke dag van een schone en frisse omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.

Hoe kunnen we jou helpen?